Moving Lives – Sportieve Uitdagingen met Maatschappelijke Impact

Hoe kan jij goede doelen helpen? Wat ga je doen?:
Gezien de omstandigheden van corona crisis willen het digitaal community platform van Moving Lives platform aanbieden aan bedrijven aan voordelige tarieven.
Moving Lives, een initiatief gesteund door Sport Vlaanderen, heeft de missie om zoveel mogelijk mensen in beweging te zetten door verbinding te brengen tussen bedrijven en goede doelen.
Op het digitaal community platform worden sportieve uitdagingen aangegaan om geld in te zamelen voor een goed doel. De activiteit van de deelnemers wordt in kaart gebracht dmv activity tracking via smartphone. We hebben bewust gekozen voor laagdrempelige activiteiten – wandelen, lopen, fietsen – om zoveel mogelijk mensen aan te sporen om te bewegen.
Wij bieden dit platform aan voor bedrijven om zich te engageren in het kader van Corporate Social Responsibility, Employer Branding & Wellbeing. Op deze manier geven we bedrijven de mogelijkheid om hun medewerkers te verbinden en in een online community samen actief te blijven tvv een zelf gekozen goed doel of organisatie. Gezien de omstandigheden van corona crisis willen het platform aanbieden aan voordelige tarieven
Maxime Vanacker
maxime@movinglives.be
+32 496 33 32 11
Wat is het adres van je website of specifieke Actie 2020-pagina? (optioneel): http://movinglives.be