Invisible Puppy NV – digital marketing & strategy

Hoe kan jij goede doelen helpen? Wat ga je doen?:

Invisible Puppy, (digitaal marketingagentschap uit Gent, Mechelen en Kortrijk) lanceert “Ondernemers voor Ondernemers”. Bedoeling is om elkaar te helpen deze Coronacrisis beter door te komen. Dit is een gratis dienst waarop mensen zich online kunnen inschrijven.

We zien ondernemingen in een mum van tijd hun productie-eenheden en volledige teams omtoveren tot mondmasker-producerende-lijnen. We zien grote bedrijven als Barco en Koramics spontaan beschermend materiaal schenken aan verplegend personeel. We zien bloemisten bloemen afleveren aan zorgcentra. Gans België slaat de handen (virtueel) in elkaar!

De coronacrisis heeft op de meeste bedrijven een ernstige impact. In geen enkel marketingboek staat beschreven hoe we met deze onvoorziene omstandigheden moeten omgaan. Wat staat wel vast? We kunnen niet bij de pakken blijven zitten en zijn genoodzaakt om ons zo snel mogelijk aan de nieuwe realiteit aan te passen. We moeten samenwerken om de best geschikte communicatie strategieën en écht haalbare acties op poten te zetten voor onze ondernemingen.

Invisible Puppy heeft intussen enkele concrete acties om elkaar te ondersteunen in deze moeilijke tijden. StaySafe-StayHappy!

1: INDUVIDUELE CHECK-UP:
Via een gratis check-up call van één uur met onze senior experten helpen we je om snel in kaart te brengen welke initiatieven je vandaag kan nemen, en welke lange termijn aanpak je sterker kan maken.

2: ONLINE RONDE TAFELS:
Wij organiseren 2x/week een gratis conference call  van 1,5 uur waarin marketing managers aan elkaar uitleggen wat zij doen om de Corona crisis te bestrijden.

3: ONLINE ACADEMY:
Als jij niet niet naar ons kan komen dan komen wij naar jou toe. Met de Digital Academy kan je onze opleidingen volgen van bij je thuis. Onze 3 uur durende opleidingen behandelen ieder onderwerp van digitale tot in detail.

4: ECOMMERCE OPLOSSING
Investeer je Corona HinderPremie in een Webshop!
We leggen onze volle expertise in Digitale strategie in de schaal.
Bovenop deze expertise geven we een korting van 40% op de prijs.
Alle winkels die afhankelijk zijn van klanten bezoeken om een verkoop te realiseren zijn nu in complete afzondering geraakt. Uit de actie “Ondernemers voor Ondernemers” hebben we een actie opgezet om zoveel mogelijk ondernemingen (lokale bedrijven) zo snel mogelijk online te krijgen met een webshop. Als de klanten niet meer komen moeten wij naar de klanten gaan. #SHOPLOCAL 

 

Yannic Kermarrec
yannic@kermarrec.be
0478938282
Wat is het adres van je website of specifieke Actie 2020-pagina? (optioneel): https://www.invisiblepuppy.com/ondernemers-voor-ondernemers